Vídeo Corporatiu / Institucional

Video per empreses i intitucions a Barcelona

VÍDEO CORPORATIU

Per presentar la trajectòria, la capacitat, l’estructura i el teixit humà d’una empresa, el més visual és la realització d’un vídeo corporatiu.
Un vídeo d’empresa realitzat amb diferents tècniques i la inserció de grafismes i altres elements visuals per aconseguir captar l’atenció del televident, transmetent de forma clara els impactes més suggerents i motivadors.
Ens encarreguem de tot el procés, creació de guions del vídeo corporatiu, gravació del vídeo corporatiu, postproducció del vídeo corporatiu i en el cas de fer falta traducció del vídeo corporatiu a diferents idiomes. Finalment penjament Online del vídeo corporatiu a diferents plataformes tipus Youtube i a la pròpia web del client.

VÍDEO INSTITUCIONAL

Tenint clares quines són les directrius a seguir i el públic al qual ens dirigim, elaborem els guions i decidim la millor forma de realitzar aquest tipus de treball audiovisual.
Un vídeo institucional no representa només una visió determinada d’un tema en concret, és més, és saber identificar quina linea cal seguir, quin és l’objectiu final i quina és la millor manera d’arribar-hi.
Ens encarreguem de tot el procés, creació de guions del vídeo institucional, gravació del vídeo institucional, postproducció del vídeo institucional i en el cas de fer falta traducció del vídeo institucional a diferents idiomes. Finalment penjament Online del Video institucional a diferents plataformes tipus Youtube i a la pròpia web del client.

Truca'ns 93 840 06 33

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

Assumpte

El teu missatge

He llegit i accepto la Política de Privacitat. Accepto rebre informació comercial, publicitària i notícies de PRODUCCIONS PLANETÀRIES via correu electrònic o mitjà equivalent.